RRETH NESH

VatanMed është kompani që ofron shërbime në fushën e operacioneve kozmetike dhe operacioneve të mbjelljes së flokëve, mjekrës, mustaqeve dhe vetullave. Kompania jonë është themeluar më 2007. Në mbarë botën kemi 12 degë kurse dega kryesore është në Stamboll. Prej se është themeluar VatanMed ka ofruar shërbime për më shumë se 40,000 njerëz.

ÇFARË BËJMË NE

VatanMed është organizatë që vepron me vetëdijen e përgjegjësisë ligjore. VatanMed kujdeset për mjekun, spitalin dhe stafin mjekësor. Ne i kryejmë operacionet me nivel të lartë të komoditetit në spital të sterilizuar. Lumturia e klientëve është në nivelin më të lartë sepse operacionet tona janë pa shpime dhe pa dhembje.

Mbjellja e flokëve është art që kombinon shëndetin dhe estetikën. Për performimin e këtij arti, VatnMed ka një strukturë që përmbush nevojat e njerëzve që vuajnë nga problemi i rënies së flokëve. VatanMed ofron shërbim lidhur me gjithçka që ka të bëjë me flokët duke përfshirë operacionin e kujdesit të flokut. Për të siguruar lumturinë e klientëve ne zbatojmë politikë të çmimeve të orientuara nga njerëzit.