ANESTEZIA LOKALE ME INJEKSIONIN ME GJILPËRË

Arşivler: Services

ANESTEZIA LOKALE ME INJEKSIONIN ME GJILPËRË

ANESTEZIA LOKALE ME INJEKSIONIN ME GJILPËRË MBJELLJA E FLOKËVE “DHI” Mbjellja e mjekrës dhe mustaqeve Mbjellja e flokëve Bëni një takim ANESTEZIA LOKALE ME INJEKSIONIN ME GJILPËRË Për të aplikuar anestezinë lokale në fazën e grumbullimit të flokëve dhe procesit…

MBJELLJA E FLOKËVE “DHI”

MBJELLJA E FLOKËVE “DHI” Mbjellja e mjekrës dhe mustaqeve Mbjellja e flokëve Bëni një takim MBJELLJA E FLOKËVE “DHI” Mbjellja e flokëve DHI është një nga format e preferuara të mbjelljes së flokëve në vitet e fundit. Nuk është një…

Mbjellja e mjekrës dhe mustaqeve

Mbjellja e mjekrës dhe mustaqeve Mbjellja e flokëve Bëni një takim Mbjellja e mjekrës dhe mustaqeve Rrallësia vende-vende apo humbja për çfarëdo arsye e mjekrës apo mustaqeve që manifestohet te burrat shkakton pasoja estetikisht të pakëndshme. Ky problem krijon probleme…

Mbjellja e flokëve

Mbjellja e mjekrës dhe mustaqeve Mbjellja e flokëve Bëni një takim Mbjellja e flokëve Mbjellja e flokëve është art me të cilin personit i jepet një pamje më e rregulluar dhe më e re pa ndikuar në pamjen natyrale të…