ANESTEZIA LOKALE ME INJEKSIONIN ME GJILPËRË

Për të aplikuar anestezinë lokale në fazën e grumbullimit të flokëve dhe procesit të hapjes së kanalit, është e nevojshme të aplikohet procedura me gjilpërë.

Kjo është faza më fillestare e procesit. Për të krahasuar dhimbjen e ndjerë këtu; është e njëjta anestezi me gjilpërat që aplikon një dentist në dhëmbët tuaj. Në të njëjtën kohë, gjilpërat e përdorura në anestezi janë shumë të hollë dhe shkaktojnë shumë pak dëmtime në lëkurë.

Injeksioni i anestezisë lokale: Kur gjilpëra shkon nën lëkurë gjatë mbjelljes së flokëve, ajo shkon horizontalisht në pikën ekstreme që mund të shkojë dhe tërhiqet përsëri ngadalë. Ky është procesi i bërë. Në këtë mënyrë, përhapja më e gjerë arrihet me vrimën minimale të gjilpërave.

Anestezia lokale e gjilpërës në kushte më të mira dhe me më pak dhimbje janë aplikimet e anestezisë që kryhen me injeksione pa gjilpërë. Këtu, aplikohet presioni për të depërtuar substancën anestezike përmes hapjeve të vogla kapilare në lëkurë, pa përdorur gjilpërën.

Cilësi e ekipit profesional

24 orë

Whatsapp

ndihmë